Het Geero team

Een sterke troep die hun passie voor e-bikes tot uiting brengt, elke dag.

De Uitvinders

Michael en Thomas Rath zijn twee broers die niet meer van elkaar hadden kunnen verschillen wat carrière en achtergrond betreft, maar de gemeenschappelijke visie om de e-mobilitysector te verbeteren. In de schuur van de boerderij van hun ouders zijn ze meer dan een jaar bezig geweest met de ontwikkeling van de Geero. Veel onderdelen zijn speciaal voor de Geero ontwikkeld en bedacht. In 2016 hadden ze dan echt, naar eigen zeggen, de fiets opnieuw uitgevonden. Het hobbyproject groeide uit tot de grootste uitdaging uit hun carrière tot nu toe. De evolutie van de E-bike.

De werkplaats

"Made with love in Styria" is de ondernemingsfilosofie. Productief en nauwkeurig werken combineren met een ontspannen werksfeer onderscheiden onze montagewerkplaatsen in Wagna en Paldau in Oostenrijk. Alle Geeros worden gebouwd en gecontroleerd door in totaal tien geschoolde en gemotiveerde medewerkers. Alle bedrijfsprocessen vinden lokaal in de regio plaats en niets wordt door derden gedaan.

En alle anderen

Geero heeft sinds 2016 voortdurend nieuwe markten en landen veroverd. Met de groei van het merk groeit het team rond ontwikkeling, assemblage, verkoop, management, marketing en internationalisering onophoudelijk. Sinds 2019 is er ook de mogelijkheid om Geero bij lokale verkooppartners op meer dan 20 locaties in Oostenrijk en Duitsland gratis en vrijblijvend te testen. En ook dit net groeit voortdurend. Maar we hebben allemaal één ding gemeen: we houden allemaal van wat we doen en natuurlijk van onze fietsen.