Geero Outlet - E-Bike Original-Comfort "Vinyl" - Wood

De ultieme e-bike met retro design

 • € 1.800,00 € 2.998,99 -40%

Incl. 21% BTW Exclusief verzendkosten

 • Categorie C
 • met houten opbouw, velgremmen
 • Bouwjaar: 2017

Nog maar 1 stuks op voorraad - Limited Edition

Wij verwachten momenteel een hoog aantal bestellingen.
Bestel nu, zodat je je bestelling op woensdag, 22. juli kunt ontvangen. Bedankt voor je begrip!

Art. nr.: EB-GEERO-TESTBIKE50-001, Inhoud: 1 stuk

 • Categorie C
 • met houten opbouw, velgremmen
 • Bouwjaar: 2017

Beschrijving

Het elegante origineel gecombineerd met fijne houten elementen

De comfortabele, veerbelaste fietshandgrepen zijn zorgvuldig met de hand gemaakt van walnotenhout en bieden met hun ergonomische vorm het optimale contactoppervlak voor uw handpalm. De verende kern compenseert kleine hobbels en hobbels, zodat polsen of schouders niet worden belast.

De hoogwaardige spatlappen van walnotenhout uit duurzame bosbouw beschermen je tegen het vervelende vuil op je kleding als het nat is van regen, modder en plassen. Deze twee schatten zijn ook liefdevol met de hand gemaakt en maken elk paar absoluut uniek.

Onze elegante houten pedalen van een geslaagde combinatie van hout en aluminium ronden het totaalpakket "Wood Edition" optisch af. Door de aangebrachte antislip knoppen bieden de pedalen meer grip en comfort.

Natuurlijk zijn onze houten elementen waterdicht, maar af en toe wil je met speciale zorg verwend worden. Hiervoor sluiten we een verzorgingsset bij met speciaal olie- en maalgereedschap.

 • Categorie C (details van onze categorieën vind je hieronder)
 • Kleur: Vintage Vinyl Black (Matt)
 • Bouwjaar: 2017
 • Accessoires: houten opbouw met velgremmen

Opmerking: het is een pictogramafbeelding. Helaas is het niet mogelijk om een foto van de specifieke fiets te ontvangen.

Verdere informatie

Overzicht van categorieën

Categorie A Categorie B Categorie C
Staat van het wiel Wielen direct uit productie, nieuwstaat komt terug Beursfiets, testfiets of gebruikte klantfiets Testfiets met langer gebruik of intensief gebruikte klantfiets
Staat van verfframe Lichte krasjes op het frame, kleine lakfouten, kleine optische defecten op het frame Zichtbare krassen op het frame, lakfouten, optische defecten aan het frame Duidelijk zichtbaar, optische gebruikssporen, krassen, lakfouten (ontbrekende logo's)
technische staat Technisch onberispelijk, direct uit de productie, als nieuw rendement Technisch perfect, maar niet als nieuw, gerepareerde klantfiets, accucapaciteit minimaal 80% Technisch perfect, maar niet zo goed als nieuw, gerepareerde klantfiets, accucapaciteit minimaal 70%
Bijlagen & componenten Alles zo goed als nieuw, kort getest, geen slijtage aan de banden Lichte slijtage aan bevestigingen en onderdelen (slijtage aan velgen, zadel, handvatten), lichte slijtage aan de banden Slijtage van bevestigingen en componenten (slijtage van velgen, enz.), Grotere slijtage van de banden, tekenen van slijtage aan de handgrepen en het zadel
Slijtage en corrosie Over het algemeen geringe gebruikssporen, geen reparaties nodig (remblokken zo goed als nieuw), geen algemene corrosie (schroeven) Algemene gebruikssporen (bijv. remblokken niet meer zo goed als nieuw), lichte algemene corrosie (schroeven) Grote gebruikssporen (bijv. schakeling, rem), algemene corrosie (schroeven)
Het rijden Alle fietsen zijn getest en voldoen aan de eisen van de Oostenrijkse wegenverkeerswet. Alle fietsen zijn getest en voldoen aan de eisen van de Oostenrijkse wegenverkeerswet. Alle fietsen zijn getest en voldoen aan de eisen van de Oostenrijkse wegenverkeerswet.
Garantie Volledige wettelijke garantie Volledige wettelijke garantie Volledige wettelijke garantie
Volledigheid Accessoires afhankelijk van de uitrustingsvariant, oplader, instructies, wegverkeerskit, gereedschap Accessoires afhankelijk van de uitrustingsvariant, oplader, instructies, wegverkeerskit, gereedschap Accessoires afhankelijk van de uitrustingsvariant, oplader, instructies, wegverkeerskit, gereedschap