Geero Outlet - E-Bike Touring-Classic "Cream"

De ultieme e-bike met retro design

 • € 1.970,00 € 2.998,99 -34%

Incl. 21% BTW Exclusief verzendkosten

 • Categorie B
 • met Touring-uitrusting
 • Bouwjaar: 2018

Nog maar 1 stuks op voorraad - Limited Edition

Wij verwachten momenteel een hoog aantal bestellingen.
Bestel nu, zodat je je bestelling op dinsdag, 28. september kunt ontvangen. Bedankt voor je begrip!

Art. nr.: EB-GEERO-TESTBIKE13-002, Inhoud: 1 stuk

 • Categorie B
 • met Touring-uitrusting
 • Bouwjaar: 2018

Beschrijving

Geero als duurzame toerfiets

De toervariant is de perfecte keuze voor langere fietstochten. Een traploos verstelbare stuurpen past zich aan elke lichaamsgrootte en houding aan. Een comfortabel, ergonomisch gevormd zadel en ergonomische schroefgrepen zorgen voor maximaal rijcomfort.

De Shimano SLX-derailleur met elf versnellingen zorgt voor maximale, nauwkeurige schakelprestaties - zodat elke klim gemakkelijk onder de knie kan worden. De Shimano schijfremmen zorgen voor nauwkeurig remmen en veiligheid op alle circuitomstandigheden - zand- of weidepaden, droge of natte wegen.

De touring-versie wordt afgerond met spatborden en een bagagerek. Rijden bij slecht weer en het meenemen van bagage is kinderspel.

 • Categorie B (details van onze categorieën vind je hieronder)
 • Kleur: Cream
 • Bouwjaar: 2018
 • Accessoires: Touring-uitrusting

Opmerking: het is een pictogramafbeelding. Helaas is het niet mogelijk om een foto van de specifieke fiets te ontvangen.

Verdere informatie

Overzicht van categorieën

Categorie A Categorie B Categorie C
Staat van het wiel Wielen direct uit productie, nieuwstaat komt terug Beursfiets, testfiets of gebruikte klantfiets Testfiets met langer gebruik of intensief gebruikte klantfiets
Staat van verfframe Lichte krasjes op het frame, kleine lakfouten, kleine optische defecten op het frame Zichtbare krassen op het frame, lakfouten, optische defecten aan het frame Duidelijk zichtbaar, optische gebruikssporen, krassen, lakfouten (ontbrekende logo's)
technische staat Technisch onberispelijk, direct uit de productie, als nieuw rendement Technisch perfect, maar niet als nieuw, gerepareerde klantfiets, accucapaciteit minimaal 80% Technisch perfect, maar niet zo goed als nieuw, gerepareerde klantfiets, accucapaciteit minimaal 70%
Bijlagen & componenten Alles zo goed als nieuw, kort getest, geen slijtage aan de banden Lichte slijtage aan bevestigingen en onderdelen (slijtage aan velgen, zadel, handvatten), lichte slijtage aan de banden Slijtage van bevestigingen en componenten (slijtage van velgen, enz.), Grotere slijtage van de banden, tekenen van slijtage aan de handgrepen en het zadel
Slijtage en corrosie Over het algemeen geringe gebruikssporen, geen reparaties nodig (remblokken zo goed als nieuw), geen algemene corrosie (schroeven) Algemene gebruikssporen (bijv. remblokken niet meer zo goed als nieuw), lichte algemene corrosie (schroeven) Grote gebruikssporen (bijv. schakeling, rem), algemene corrosie (schroeven)
Het rijden Alle fietsen zijn getest en voldoen aan de eisen van de Oostenrijkse wegenverkeerswet. Alle fietsen zijn getest en voldoen aan de eisen van de Oostenrijkse wegenverkeerswet. Alle fietsen zijn getest en voldoen aan de eisen van de Oostenrijkse wegenverkeerswet.
Garantie Volledige wettelijke garantie Volledige wettelijke garantie Volledige wettelijke garantie
Volledigheid Accessoires afhankelijk van de uitrustingsvariant, oplader, instructies, wegverkeerskit, gereedschap Accessoires afhankelijk van de uitrustingsvariant, oplader, instructies, wegverkeerskit, gereedschap Accessoires afhankelijk van de uitrustingsvariant, oplader, instructies, wegverkeerskit, gereedschap