Geero 2 Nicest Wishes! - Cadeaubon om zelf te printen

Wens gewoon iets leuks!

Levering per e-mail

Kenmerken & Voordelen

  • Vrij te kiezen hoeveelheid
  • Met persoonlijke tekst
  • Om zelf af te drukken

Art. nr.: GE-VOU-004

Beschrijving

Geef je vrienden, familieleden, favoriete buren of gewoon aardige mensen een Geero cadeaubon.

Geef uw dierbaren extra individueel plezier en ontwerp de bon met uw eigen begroeting.

De voucher wordt u per e-mail toegestuurd, klaar om af te drukken, met alle informatie. U kunt het zelf direct en gemakkelijk uitprinten.

Elke tegoedbon bevat een individuele code die kan worden ingewisseld bij het winkelen in de Geero online shop. Liever verknoeien in plaats van beuken en niet de volledige waarde van de tegoedbon in één keer gebruiken? Geen probleem! De waarde van de voucher wordt automatisch verlaagd afhankelijk van het orderbedrag.

Let op: u ontvangt twee e-mails nadat u uw bestelling heeft geplaatst. De eerste bevat uw orderbevestiging en wordt gebruikt om u te informeren dat alles soepel is verlopen en dat uw e-mailadres correct is ingevoerd. De voucher voor zelfprinten wordt u kort na uw aankoop in een aparte e-mail toegestuurd! Het enige dat u hoeft te doen, is op de link klikken die in de e-mail is verzonden en u kunt de voucher al downloaden.

Door de snelle elektronische levering is vooruitbetaling, directe overboeking of rembours helaas niet mogelijk. U heeft de mogelijkheid om de volgende betalingsmethoden te kiezen: creditcard of PayPal.

Let op: Koopt u een cadeaubon om zelf te printen, dan krijgt u direct betaald.

Als er op dit moment nog meer producten in uw winkelwagen zitten, moet u deze bestelling apart afronden door nog een bestelling te plaatsen.

Verdere informatie

Houd er rekening mee dat er slechts ÉÉN voucher per bestelling kan worden gegeven. Wanneer de voucher elektronisch wordt verzonden, kunnen er wachttijden zijn van maximaal 15 minuten. Als je na 15 minuten nog geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan het door jou ingevoerde e-mailadres of neem indien nodig contact op met onze klantenservice tijdens onze supporturen.

Videos bij product:

  • How to fold your voucher

Vragen & antwoorden over Nicest Wishes! - Voucher om zelf af te drukken

Krijg specifieke antwoorden van klanten die dit product hebben gekocht.

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Geero 2 Nicest Wishes! - Voucher om zelf af te drukken